Digital forårskuller – april 2017

Det årlige film- og bobler-arrangement (som plejer at være nytårskur i januar) er blevet udskudt en smule her i 2017. Det skyldes, at Hvalsø Bio, som lægger hus til arrangementet er blevet renoveret med bedre café-faciliteter. Men nu er vi (Hans, min bedre halvdel og jeg) klar med DIGITAL FORÅRSKULLER 2017

Det foregår torsdag d. 6. april, kl. 19:00 – 22:00-ish i Hvalsø Bio, Jernbanevej 1, 4330 Hvalsø (lige overfor stationen i Hvalsø)

Som sædvanlig byder aftenen på dokumentarfilm, champagne, oplæg og debat om internettet.

Filmen er i år Werner Herzogs internet-epos: ’Lo & Behold’.

lo_and_behold_reveries_of_the_connected_world

Herzog, som ikke selv ejer en mobiltelefon, undersøger i filmen, hvordan internettet har udviklet sig og hvordan det har påvirket os som mennesker og som samfund. I 10 kapitler om nettets fødsel, udbredelse og indflydelse beskrives hackere og robotter, internet-afhængighed og misbrug. Det er komedie, drama og historier fra den virkelige verden.Deltagerne i filmen er blandt andre Elon Musk (stifteren af Tesla Motors), Kevin Mitnick (verdens mest kendte hacker) og Ted Nelson (manden bag ordet ’hypertext’). Filmen vises uden danske undertekster.

Se traileren til filmen her: http://loandbehold-film.com/trailer

Efter filmen byder vi vanen tro på et glas champagne

Debattør og teknologikritiker, Anders Kjærulff (blandt andet kendt fra programmet Aflyttet på Radio24syv) holder efter pausen et oplæg om, hvor internettet er på vej hen, hvilke trusler der er mod nettet og hvordan vi sikrer et fortsat frit og åbent internet.

Vi runder aftenen af med debat om både filmen og oplæg.

Du må som sædvanlig gerne tage en kollega, ven eller veninde med i Hvalsø Bio.

Der er faste pladser og der uddeles billetter ved ankomsten, så send mig venligst en mail på trinemaria@gmail.com om, hvor mange I kommer og navn(e) :-)

Hans og jeg glæder os til at se dig til denne femte udgave af vores digitale filmaften – vi er sikre på at 2017 bliver et endnu bedre år, når vi har fået skålet i digital champagne med dig.

Godt forår til alle!

Se flere Nyheder

Skriv et svar