God Jul og Godt Nytår 2016

Kære kunder, venner og samarbejdspartnere

God Jul og Godt Nytår

Her i Trine-Marias lille rådgivningsbutik har jeg haft et travlt 2016. Som sædvanlig har hovedfokus været social media strategier og rådgivning. I år har jeg blandt andet hjulpet  e-Reolen og Litteratursiden (i samarbejde med In2Media), lavet social media strategi sammen med Kulturministeriet, lavet stor unge-kampagne for Tandlægeforeningen, hjulpet Finansrådet med at få greb om Twitter, været sparringspartner for Ballerup Kommune da de skulle åbne en Facebookside og siddet i en følgegruppe der hjælper Københavns Hovedbibliotek med deres digitale strategi.

Omdrejningspunktet har som sædvanligt alle steder været at forsøge at bruge sociale medier til at komme ud, hvor brugerne er og at forsøge at kommunikere mere orienteret mod, hvad fans og brugere og stakeholders er interesserede i og glade for online  - end hvad afsenderen lige har på hjerte.

2016 har også budt på en lang række kurser og foredrag – i år har der været ret stort fokus på Facebook, men jeg har også holdt kurser om krisehåndtering og om brug af Twitter og LinkedIn  – for eksempel for apotekere, for kiropraktorer, for DR Nyheder, for DUF, for Folkeuniversitet, for biblioteker, for TV2 Østjylland – og sågar om terroristers brug af sociale medier (Sikkerhedspolitisk Seminar på Vordingborg Kaserne).

Som sidebekæftigelse har jeg kommunikeret om droner, talt om droner og været med på seminarer og konferencer om droner. Som nogle af jer ved startede min mand for et par år siden Dansk Drone Kompagni og derfor  er jeg ret optaget af den teknologi også.

Som en anden sidebeskæftigelse har jeg været med til at starte POV International som er et nyt dansk blogmedie. Jeg har selv fået skrevet alt for lidt til mediet – fordi jeg har haft for travlt, men jeg har da fået forklaret Facebooks algoritme og Pokemon Go og fået skrevet (en meget personlig historie) om mobning

Når jeg ikke har styrtet land og rige rundt med arbejdet, har jeg også skrevet på min bog, som jeg nu virkelig er helt overbevist om kommer ud i 2017. Den er antaget af et forlag og de er supergode til at hjælpe mig med deadlines og struktur – så efter tre år tror jeg igen på projektet. Titlen er fortsat “Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier” og undertitlen er “temperamenter og typer på nettet”. Bogens fokus er på læserens egne personlighedstræk og hvordan de påvirker, hvad man selv gør på sociale medier og hvordan man oplever andre.

Jeg sidder også i advisory boardet for Meet2Talk –  som er en meget spændende nyudviklet social media platform til virksomheder, som giver ansatte der er udstationeret rundt om i verden mulighed for at finde andre i samme situation/ på samme lokation. Super spændende projekt som jeg elsker at være med i og som jeg glæder mig til at følge på den videre færd i 2017.

Derudover er jeg frivillig i Sct Hans Have, som er en social økonomisk café ved Roskilde Fjord (rundt om hjørnet fra, hvor jeg bor). Det har intet med sociale medier at gøre. Jeg bager kager, vasker op, serverer varm chokolade og pynter op til jul i drivhuset. Det er afstressende og skønt at gøre noget, der ikke kræver en app.

Næste år starter jeg flyvende – med et par social media strategier for Danmarks to største biblioteker – nemlig Hovedbiblioteket i København og Hovedbiblioteket i Aarhus og begge opgaver ser jeg frem til at kaste mig ud i efter min velfortjente juleferie, som skal bruges på at skrive min bog endnu mere færdig.

Tak for alt i 2016 til alle der var med på den  - jeg glæder mig til endnu mere samarbejde i det nye år med gamle og nye kunder

Kh

Trine-Maria

Se flere Nyheder

Skriv et svar