Trine-Maria er med i et nyt danske medieinitiativ: POV International

Fra og med i dag er jeg medskribent på POV International, som er et nyt dansk uafhængigt medie.

Sitet er stiftet af Signe Wenneberg, Annegrethe Felter Rasmussen og Morten Bay og vi er lige nu 25 skribenter (og lidt flere er på vej ind), som vil dække en lang række stofområder og interessefelter. Jeg vil primært skrive om sociale medier og teknologi – men jeg pønser også på enkelte indlæg om hunde.

Mit første indlæg som er offentliggjort i dag handler om, hvordan du undgår at blive deprimeret af Facebook. til artiklen har jeg udarbejdet en Facebook Kostpyramide med nogle tips til, hvordan du skal fordele “kalorieindtaget” på Facebook for at bevare dit gode humør:

pov_pyramide_facebook_kost_trinemaria_2016

Læs og følg med på POV International

Se flere Nyheder

Skriv et svar