“Få mere ud af den tid du spilder på sociale medier”

Jeg er ikke helt klar over, hvad titlen præcis bliver på min nye bog, men jeg er taget i sommerhus for at skrive en færdig og planen er at udgive den efter sommerferien.

Grunden til at jeg skriver den er, at jeg møder mange mennesker, når jeg holder kurser og foredrag som er lidt usikre på, hvad der egentlig foregår på Facebook, om de burde lave en side, om andre i den gruppe de er medlem af, kan se, hvad de poster og som er trætte af en eller anden praksis som nogle af deres venner har online.

Mit mål er ikke at skrive en manual for det kan man selvfølgelig ikke. Mit mål er at skrive en debatbog, som får flere til at diskutere og tænke over, hvordan man bedst spilder tiden fornuftigt online, bygger gode relationer, afbryder relationer der ikke er gode, tager afsked, når nogen dør og finder ud af at være online med den identitet som passer til ens personlighed og giver en mulighed for at være den bedst tænkelige version af sig selv.

Jeg synes selv det er ret ambitiøst og jeg er selvfølgelig spændt på, hvilken bog der kommer ud af det, men jeg er fast besluttet på at komme i mål, så jeg forsøger ikke at opdatere på alle kanaler døgnet rundt. Omvendt bruger jeg min Facebook-profil og min Twitter profil til at spørge løs om alt det jeg er i tvivl om – og jeg er taknemmelig for alle der gerne vil bidrage og deltage, så du er meget velkommen til at kigge forbi og være med.

Se flere Nyheder

Skriv et svar