Nyt (bi)job i Dansk Drone Kompagni

En drone er en bi, men en drone er også et ubemandet flyvende fartøj – og min mand har nu startet en ny virksomhed som hedder Dansk Drone Kompagni med det formål at lave luftfoto, inspektion og andre spændende opgaver oppefra. Jeg har derfor fået et nyt bijob :-) som ansvarlig for markedsføring og kommunikation.

ddk_website_juni_2014

I dag har jeg afleveret en artikel til Kforum om dronerne, hvad de kan og hvilke debatter jeg tror, vi kan forvente os om betydningen af den nye teknologi. Blandt andet at en masse ting bliver mulige at se og reagere på fra oven.

Og ja – jeg rådgiver stadig om sociale medier og digitale trends – så skriv eller ring bare, hvis du har brug for input til strategien, et oplæg eller et kursus. Hvis jeg ikke tager telefonen er det sikkert fordi jeg er ude og drone …

Se flere Nyheder

Skriv et svar