Hvad laver Trine-Maria i foråret 2014?

Som sædvanlig vil jeg gerne holde kurser og lære fra mig. Men desværre er der endnu ikke datoer klar for mine åbne kurser i foråret 2014. Jeg har en aftale med Huset Markedsføring om åbne Facebook kurser, så jeg håber jeg snart kan opdatere med links

Jeg vil derudover gerne holde et eller flere åbne kurser om Twitter, hvis der er interesse, men jeg mangler et sted at gøre det? Bare sig frem, hvis du kender et sted eller nogle der er interesserede? På Social Media Week 2014 holdt Lene Krog Jeppesen fra Skat (på Twitter er de kendt som @skattefar) og jeg en basic workshop om at lære at bruge Twitter sammen. Der var 120 tilmeldte og vi havde en fest undervejs, så jeg stiller gerne op igen! :-)

Jeg har også et kursus i LinkedIn på lager, som jeg lige har holdt i den lokale erhvervsforening og som jeg også gerne kommer mere ud med.

Udover kurser har jeg lige for tiden flere rådgivningsopgaver (store og små). Jeg hjælper dels mine kunder med at tænke sociale medier ind strategisk (hvad er det vi gerne vil opnå? Hvad skal der til for at få succes med det i vores organisation?) – og dels med at lægge konkrete planer for, hvordan social media aktiviteter skal gennemføres og blive til noget i hverdagen og med de medarbejdere som skal løfte opgaven (Hvor ofte skal vi opdatere? Hvad har vi at bidrage med? Hvad vil virke med vores målgruppe?). Meget ofte supplerer vi planlægningen med konkrete kurser i de redskaber som skal bruges – eller med at jeg laver research og finder de steder online, hvor det er relevant for mine kunder at deltage og dele viden.

Jeg arbejder for tiden blandt andet for en fond, der laver kampagner rettet mod unge, jeg har hjulpet Inuit Sila på vej (en kampagne til støtte for sælfangerne i Grønland – vi lavede #sælfies). Derudover har jeg lavet oplæg og review af social media indsatsen for to forskellige BAR (branchearbejdsmiljøråd). Jeg arrangerer workshop for to forskellige turistorganisationer, jeg skal holde oplæg for en transportvirksomhed og så hjælper jeg Meet2Talk, som er en nystartet online platform, hvor man kan mødes og lære sprog.

I foråret glæder jeg mig derudover meget til tale på MarketingCamp 2014 i maj og til mit arbejde i et innovationsforum for en spændende dansk virksomhed.

På DR3 starter der en quiz der hedder Sladrehanken her d. 19. marts. Og den har jeg fået lov at være med i (jeg er ikke helt klar over, hvornår den dyst jeg deltog i bliver vist). Det var rigtig sjovt at være med, quizzen er proppet med viden om danskernes brug af internettet og værten er Christiane Vejlø fra Elektronista. De to holdkaptajner er Peter og Esben – bedre kendt som Monte Carlo drengene. Jeg kan ikke røbe hvem der vandt, men bare sige at vi grinede virkelig meget undervejs! :-)

Og endelig er jeg ved at starte en ny rådgivnings-virksomhed, der hedder trustmint.com (hjemmesiden er under opbygning – så lev lige med at teksterne er halvbagte, hvis du klikker ind forbi). Vi skal rådgive om online tillid – og det skriver jeg snart et helt indlæg om herinde.

Indtil da, nyd solskinstimerne og giv mig et ring på 27 29 17 04 – eller skriv til mig på trinemaria@gmail.com, hvis du mangler lidt viden om sociale medier eller skal videre med planerne.

Se flere Nyheder

Skriv et svar